dijous, 11 de maig del 2017

Setmana 11 (Els fruits artificials)

Després de la, ja popular, posada en comú de les pràctiques de la setmana anterior, s’ha explicat en què consistia l’activitat d’aquesta setmana, així com l'artista del dia que han estat Claes Oldengurg i Cossjue van Bruggen. Aquesta ha consistit en reproduir una fruita o verdura, que s’havia de dur de casa, amb plastilina. 

També se’ns ha explicat la tècnica que es pot utilitzar per a que la plastilina es mantingui i no s’espenyi, ja que així no s’hauran de tirar les reproduccions que s’han fet. El mètode que s’ha utilitzat per a fer aquestes reproduccions ha estat primer de tot amb paper de diar fer la forma d’allò que havia de reproduir. A continuació, s’ha embolicat amb cinta adhesiva. Després s’ha començat a modelar amb la plastilina. Un cop feta la forma, amb una forqueta s’ha pentinat la figura per fer més fàcil el moment d’aplanar-la. Per acabar, un cop aplanada la figura i haver-li fet els detalls, s’havia de pintar amb làtex per tal que brillés i també quedés dura i així aguantar més temps.

Personalment, aquesta pràctica m’ha agradat molt ja que no ha estat una activitat gaire complicada. A més, el resultat que queda és molt divertit.


La meva opinió és que aquesta pràctica és pot fer perfectament amb nens de primària ja que a més de ser una pràctica divertida, es pot treballar la motricitat fina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada